De unde pornesc luptele politice dintre DRAGNEA si TUDOSE?

O intrebare pe care si-o poate pune oricine urmărește scena politică și implicit deciziile acesteia. Felul în care percepem politica, ține de interesul pe care ii acordăm.

Ne aflăm în situația în care asistăm neputincioși la o posibilă înfrângere a unui act politic. Orgolii, poziții, tratamente și altele care decurg din acest act politic ne fac, pe noi cetățenii de rând, să fim cei care vom suferi. Asistăm la ”încărcare” a omului de rând cu diverse suprataxe si taxe care nu-și găsesc rostul sau corespondentul în alte state ca să vedem utilitatea acestora. Modul în care înțeleg unii politicieni scena politică și alte asemenea manifestări, mă duce gândul la o ”afacere de familie” care, din păcate, eșuează și nimeni pare că nu îi ia la rost.

Cine e de fapt vinovatul de ”serviciu” în această luptă? Am da un răspuns prompt :DRAGNEA. Eu spun că în această mare criză care, pare a se instala pe scena politică, nu va întârzia să apară și care ne va face să ne adâncească și leafa buzunarului personal. Indiferent de costul crizei, omul de rând e cel care va suferi. Dragnea se crede vătaful României și impunerea unor politici anti-sociale, care n-au dea face cu socialismul real, îl va ajuta să scadă și mai tare partidul în rândul electoratului, cât și al său implicit.

TUDOSE e premierul ajuns într-o conjunctură a unei crize, tot politice, în postura de a coordona sau mai bine zis de a fi dirijorul secund al guvernării Românei. Tudose, e un prim-ministru cu școli înalte, ce înfățișează mutra unui bețiv care pare a nu se trezi din beție. Acum, aflta în beția puterii, Tudose pare că-i place poziția de prim-ministru și asează pe scena politică o nouă sau mai bine zis adevăratul scenariu impus de forțele exterioare ale Ro, respectiv ale UE.  Acesta a luat taurul de coarne și a început lupta adevărată cu propriul om care l-a propulsat în funcția de șef al Guvernului.

Cine va câștiga? Vom vedea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s